top of page
podstrani-call-center-header-2.webp

Preoblikujte prodajno strategijo s storitvijo našega klicnega centra

Rešitve Adrem klicnega centra so zasnovane za optimizacijo učinkovitosti, produktivnosti in zadovoljstva strank z individualnim pristopom.

Kaj je visoko učinkovit klicni center?

Visoko učinkovit klicni center uporablja najnovejše tehnologije, inovativne postopke in usposobljeno ekipo, da zagotovi najboljše rezultate za vaše podjetje. Pravilno vodenje in orodja za sledenje zagotavljajo, da se vsak klic obravnava profesionalno in učinkovito.

Zakaj je Adrem klicni center drugačen?

Naše glavne prednosti so prilagojen pristop, inovativna tehnologija in usposobljena ekipa. Ko se odločate za klicni center, se vprašajte: želite le osnovno storitev ali partnerstvo, ki bo pripeljalo vaše podjetje do naslednje stopnje.

Učinkovitosti, produktivnosti in zadovoljstvo strank!

Visoko zmogljiv Adrem klicni center vključuje:
 1. Večja uspešnost agentov: Z zagotavljanjem prilagojenega coachinga in usposabljanja lahko agenti izboljšajo svoje veščine in postanejo učinkovitejši v svojih vlogah. To lahko vodi do višjih stopenj zadovoljstva strank in boljših poslovnih rezultatov. Storitve klicnega centra Adrems temeljijo izključno na povečanju prihodkov.

 2. Večje zadovoljstvo pri delu: Ko agenti prejmejo osebno prilagojeno usposabljanje in podporo, je večja verjetnost, da se bodo počutili cenjene in motivirane v svojih vlogah, kar vodi do večjega zadovoljstva pri delu in nižje stopnje fluktuacije.

 3. Boljša izkušnja s strankami: Agenti, ki so dobro usposobljeni in motivirani, lahko zagotovijo boljše storitve za stranke, kar vodi do višjih stopenj zadovoljstva strank in povečane zvestobe.

  • Vključeni smo tudi v splošno prodajno strategijo podjetja, ki temelji na povratnih informacijah, ki jih dobimo od strank. Zanašamo se na podatke za sprejemanje premišljenih odločitev, prepoznavanje področij za izboljšave in spremljanje napredka pri doseganju poslovnih ciljev. Ponujamo prilagodljive in razširljive rešitve za izpolnjevanje vaših poslovnih potreb.

 4. Celovita rešitev od dohodnih klicov, tehnične podpore, odhoda, povratnih informacij o izdelkih, sprejemanja naročil, B2B in B2C.

 5. Izboljšanje ROI in povečanje prodaje izdelka ali storitve do 80 %.

 6. Podpora na več kanalih (Omnichannel), vključno s klici, klepetom, e-pošto in družbenimi mediji, da se strankam zagotovi brezhibno in prilagojeno izkušnjo.

 7. Klicni center Adrem ponuja storitve v večini EU jezikov.

Visoko učinkovit klicni center

Adrem klicni center

V dinamičnem poslovnem okolju je proaktivnost ključna. Z našimi izhodnimi storitvami se ne omejujete le na odzivanje na stranke, ampak tudi aktivno sodelujete z njimi, jih informirate in spodbujate k dejanjem.

Storitev izhodnih klicev (Outbound)

 • Raziskave in ankete: Globoko razumemo pomen zbiranja pravočasnih in natančnih informacij. Izvajamo tržne raziskave, anketiranje strank in zbiranje povratnih informacij, da vam pomagamo oblikovati prihodnje strategije in izdelke.

 • Ohranjanje strank in ponovne prodaje: Več kot le pridobivanje novih strank je pomembno ohraniti tiste, ki jih že imate. Naša ekipa se osredotoča na vzdrževanje odnosov z vašimi obstoječimi strankami, spodbuja jih k ponovnim nakupom in jim nudi ekskluzivne ponudbe.

 • Stroškovna učinkovitost: Naša optimizirana infrastruktura in tehnološke rešitve zagotavljajo, da vaši izhodni napori prinašajo največji možni donos na naložbo. S tem ne le povečujete svoje prodaje, ampak tudi učinkovito upravljate svoj marketinški proračun.

Ne čakajte, da stranke pridejo k vam. Bodite korak pred konkurenco z Adremovimi storitevami izhodnih klicev, ki vam pomagajo aktivno graditi in krepiti vaše poslovne odnose. Razširite svoj doseg, povečajte prodajo in postavite temelje za dolgoročen uspeh. Odkrijte moč proaktivnega trženja z nami!

Več o naših rešitvah

Adrem klicni center

1  —

Prodajna usmerjenost

V svetu, kjer se vsaka sekunda šteje, je naša glavna prednostna naloga zagotoviti, da se vsak klic, vsaka interakcija konča s pozitivnim izidom za vaše podjetje. Naša prodajna usmerjenost pomeni, da nenehno stremimo k doseganju ali preseganju vaših prodajnih ciljev.

2  —

Individualna rešitev

Razumemo, da niso vsa podjetja enaka. Namesto standardiziranih rešitev vam nudimo pristope, ki so oblikovani posebej za vas, prilagojeni vašemu trgu, vašim strankam in vašim specifičnim potrebam.

3 —

Nadzor in profesionalnost

Vaša blagovna znamka je v naših rokah, in to odgovornost jemljemo skrajno resno. Naša ekipa je strokovno usposobljena in nadzorovana, da zagotavlja, da vsaka interakcija odraža visoke standarde, ki jih postavite za svoje podjetj.

Zakaj sodelovati z nami?

V svetu, kjer je odzivnost ključ do uspešnega poslovanja, Adrem zagotavlja premium storitve vhodnih klicev, ki vašim strankam omogočajo takojšnje, strokovne in personalizirane odgovore.

Storitev dohodnih klicev (Inbound)

 • Vedno na razpolago: Ne glede na to, ali vaše stranke kličejo z vprašanjem, želijo podporo ali pa so samo radovedne, naša ekipa je pripravljena odgovoriti prav v vsakem trenutku. Povečajte zadovoljstvo strank z zagotavljanjem takojšnjih odgovorov na njihova vprašanja.

 • Strokovna podpora: Naša ekipa ni le dobro poučena o vaših izdelkih in storitvah; prejme tudi redna usposabljanja, da se lahko spopade s široko paleto vprašanj in skrbi. Vaše stranke bodo imeli občutek, da komunicirajo neposredno z vami, in ne s tretjo osebo.

 • Personalizirana interakcija: Vsak klic je priložnost za izgradnjo močnejšega odnosa z vašo stranko. Z uporabo naprednih tehnologij in podatkovnih analiz, naša ekipa prilagaja interakcijo glede na pretekle izkušnje stranke, kar pripomore k občutku povezanosti in lojalnosti.

 • Zmanjšanje stroškov: Z izbiro Adrem storitev klicnega centra ne le povečate učinkovitosti in zadovoljstva strank, ampak tudi optimizirate svoje stroške. Naše učinkovite operativne prakse zagotavljajo, da dobite največ za svoj denar.

 

Z našimi storitvami vhodnimi klicev ne le postavljate standarda odličnosti v storitvah za stranke, temveč tudi aktivno gradite trdne in trajne odnose z vašimi strankami. Vstopite v novo dimenzijo zadovoljstva strank in spoznajte pravo vrednost neprekosljive podpore.

Več o naših rešitvah

Adrem klicni center

V svetu, kjer tehnologija igra osrednjo vlogo v skoraj vseh aspektih poslovanja in potrošniške izkušnje, je zagotavljanje učinkovite in hitre tehnične podpore ključnega pomena. Adrem prinaša neprekosljivo tehnično strokovnost direktno k vašim strankam.

Tehnična podpora

 • Strokovnjaki za reševanje: Naša ekipa tehnične podpore je sestavljena iz izkušenih strokovnjakov, ki se redno usposabljajo z najnovejšimi tehnološkimi trendi in rešitvami. Vaše stranke so v dobrih rokah, ne glede na kompleksnost ali naravo težave.

 • 24/7 Podpora: Tehnične težave ne poznajo urnika. Zato je naša podpora na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, da zagotovimo, da so vaše stranke vedno podprte in njihove težave rešene v najkrajšem možnem času.

 • Večkanalna tehnična podpora: Ne glede na to, ali vaše stranke raje kličejo, pišejo e-pošto, uporabljajo spletni klepet ali druge komunikacijske kanale, smo tu, da jim pomagamo. Zagotavljamo brezhibno izkušnjo čez vse kanale komuniciranja.

 • Proaktivno vzdrževanje in posodobitve: Poleg odzivanja na težave strank se tudi proaktivno ukvarjamo z morebitnimi tehničnimi težavami, s čimer preprečujemo večje prekinitve in optimiziramo uporabniško izkušnjo.

 

Z našimi storitvami tehnične podpore ne le izboljšate zadovoljstva vaših strank, temveč jih tudi uspešno spremenite v zveste privržence vaše blagovne znamke. Odkrijte moč podpore z Adremom in si zagotovite trajno lojalnost vaših strank.

Več o naših rešitvah

Adrem klicni center

Zakaj je Adrem klicni center drugačen?
 1. Prilagojen pristop: Ne obravnavamo vas kot le še eno številko. Vaše poslovne potrebe so edinstvene, in to razumemo. Vsakemu klientu pristopimo individualno, kar pomeni, da za vas oblikujemo storitve, ki so posebej prilagojene vašim specifičnim potrebam. Rezultat? Učinkovitejša komunikacija, zadovoljstvo stranke in večji poslovni uspeh.

 2. Inovativna tehnologija: V današnjem hitro spreminjajočem se tehnološkem svetu je ključno, da ostajate korak pred konkurenco. Z vlaganjem v najnovejše tehnološke rešitve vam pomagamo optimizirati produktivnost in skrajšati čakalne čase. Vaše stranke si zaslužijo hitro,učinkovito storitev in z nami jo bodo dobile.

 3. Usposobljena ekipa: Strokovnost se ne gradi čez noč. Naša ekipa ni le zbirka posameznikov; so strokovno usposobljeni specialisti, ki se redno izobražujejo in prilagajajo novostim v industriji. Z Adrem, ne dobite samo klicnega centra - dobite partnerja, ki je zavezan k nenehnemu izboljševanju in zagotavljanju vrhunskih storitev za vaše stranke.

 

Ko se odločate za klicni center, se vprašajte: želite le osnovno storitev ali partnerstvo, ki bo pripeljalo vaše podjetje do naslednje stopnje.

Naš klicni center je drugačen

Adrem klicni center

bottom of page